I. Magazinul on-line www.textiland.ro a fost creat de catre SC LI GI SRL pentru a deschide vanzarea de materiale textile si accesorii pentru croitorie catre piata nationala.

SC LI GI SRL este o persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului cu numarul 2702346 si sediul social in Campina, strada Crisuri, nr. 54, PH, 105600.

In acest text, societatea noastra comerciala va fi denumita "Vanzator". Denumirea de "Cumparator" este atribuita oricarei persoane fizice cu varsta mai mare de 16 ani si oricarei persoane juridice care initiaza o comanda. Includem in "Cumparator" si clientii care desi initiaza o comanda, nu efectueaza plata.

 

II. Pagina textiland.ro este proprietate intelectuala a Vanzatorului. Materialul textual si continutul media nu pot fi utilizate fara acordul Vanzatorului. Publicarea de link-uri care directioneaza catre pagina este permisa sub premiza de buna credinta, dar poate fi revocata la vointa Vanzatorului atunci cand considera ca este lezat interesul firmei, fara a fi necesare explicatii din partea Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a modifica continutul paginii magazinului, termenii si conditiile si preturile, prin decizie unilaterala, avand obligatia de a satisface comenzile in curs in teremenii valabili la momentul formularii comenzii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a suspenda functionarea paginii de internet, in totalitate sau partial, pentru operatii de mentenanta.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a reutiliza codul de produs la finalizarea unui stoc, motiv pentru care va rugam sa nu comandati niciodata materiale cu nuante critice doar pe baza codurilor din comenzile anterioare, mai ales in situatia in care se cer completari. Desi noi ne straduim sa pastram codul corelat cu nuantele anterioare, de la lot la lot pot fi diferente mai mult sau mai putin fine.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a sista preluarea comenzilor de la clienti care au o comanda anterioara neridicata, daca aceasta este prima comanda sau daca termenul de ridicare a fost nerespectat.

 

III. Comanda poate fi facuta prin formularul de comanda, sau prin contactele electronice puse la dispozitie, in forma scrisa. Comanda nu este finalizata si expediata fara confirmarea telefonica initiata de catre un reprezentant al Vanzatorului. Neridicarea volitiva a comenzii de la curier este considerata o restanta, clientului repsectiv nu ii mai vor fi onorate comenzi pana la plata restantei, costurilor de retur, si achitarea in avans a contravalorii noii comenzi.

 

IV. In ciuda faptului ca umarim sa postam fotografii cat mai corecte cromatic pe majoritatea dispozitivelor de afisaj, identificarea exacta a nuantelor strict prin mijloace electronice nonprofesionale este imposibila tehnic. Va sugeram sa solicitati mostre gratuite, mai ales atunci cand doriti o completare de material, iar in cazul in care doriti materiale care se folosesc impreuna in aceasi creatie vestimentara, va stam la dispozitie pentru asortare.

 

V. Vanzatorul nu este raspunzator pentru blocarea accesului la produse pentru perioadele de mentenanta a paginii de web, neluandu-si obligatia de a furniza serviciul de vanzare non-stop si nici dupa un program specificat.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru livrarea produselor in regim de urgenta, (in aceasi zi cu comanda), va rugam sa nu lasati comanda pe ultimul momet astfel incat livrarea urgenta sa fie critica.

Vanzatorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare produse de serviciul de curier. Desi am testat toate companiile de curierat din tara, nu am intalnit niciun serviciu care sa aiba rata certa de 100% livrari corecte contractual.

 

VI. Expeditia produselor comandate se face incluzand si factura. Pentru aceasta este necesar sa va solicitam datele de facturare. Facturile emise prin software sunt valabile fara semnatura si stampila, conform legii in vigoare.

Plata se face la curier, prin ramburs. Emitentul chitantei / bonului este curierul.

 

VII. Vanzatorul garanteaza calitatea nominala a produsului, taierea la dimensiunile din comanda si asortarea setului de materiale pentru care am oferit consultanta cromatica.
Intrucat taierea este un proces ireversibil si care este generat de comanda, nu putem oferi termen general de retur.

 

VIII. Returul se face inapoind materialul cu defect sau uzura anormala pentru evaluare si autentificarea cererii, urmand apoi sa se returneze banii achitati de client in cazul in care se dovedeste indreptatita cererea.

 

IX. Politica de retur. Taierea produselor la dimensiunile specificate in comanda dumneavoastra constituie personalizare. Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

 

X. Magazinul nostru este orientat catre servicii de calitate, litigii cu privire la cereri indreptatite vor fi intodeauna solutionate amiabil de catre noi, din dorinta de a ne indeplini misiunea de furnizori de incredere.

In prezent exista si un instrument de solutionare a litigiilor pe cale online: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

 

XI. Aceasta pagina de web foloseste tehnologia cookie, care are ca scop inlesnirea navigarii. Utilizarea paginii in cunostinta de cauza este considerata accept.

 

XII. Scopul solicitaii de date personale de la client este facturarea si expedierea coletului. Datele nu sunt folosite pentru niciun alt scop. Nu vor fi alcatuite baze de date care sa fie puse la dispozitia altcuiva decat persoana noastra juridca, nici voit si nici din greseala. Trimiterea in service a unui echipament electronic al vanzatorului nu va produce expunerea bazei de date.

 

XIII. Livrarea se face prin firma de curierat GLS, termenul contractual oferit de GLS este maximum 48 ore de la predarea coletului. Predarea se face in 0-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii, in functie de numarul de surse-stoc din care se compune comanda. La predarea coletului, obtinem un numar de expeditie pe care il comunicam cumparatorului.

 

XIV. Comanda minima pe site este de 50 lei.